Over mij

Hoi hoi!
Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!
Ik zal wat over mijzelf vertellen zodat je weet wie het gezicht is achter Erika Stolk Professional Organizer.

Ik ben Erika Stolk, ik ben 36 jaar en 13 jaar gelukkig getrouwd met mijn man Rick.
Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen, Robert en Marise een tweeling van 10 jaar en Erwin van 3 jaar. 
We wonen fijn met ons gezin in de kern van Kamperzeedijk-Oost, nabij Genemuiden in gemeente Zwartewaterland.

Erika Stolk Professional Organizeries en begeleiding naar meer rust in je leven, ontspannen en effectief leven. Met vreugde en voldoening. Meer overzicht en structuur in je huis en je hoofd. Meer ruimte in je huis, ontspullen en opruimen. Priori
Erika Stolk Professional Organizer geniet

Vanaf mijn zestiende werkte ik in de Horeca als gastvrouw. Dit heb ik met plezier en passie gedaan tot mijn laatste zwangerschap. Helaas kwam ik door lichamelijke omstandigheden in de ziektewet en was het lichamelijk niet meer mogelijk om het horecawerk te doen. Samen met een jobcoach heb ik gekeken naar wat ik nog meer leuk vind om erbij te doen, wat ik goed kan en wat ook passend is bij mijn wensen. Het gezin is voor ons het belangrijkst en om dat te combineren met werk is nog een hele uitdaging. Het vak Professional Organizer sprak mij altijd al aan, evenals  iets voor mezelf te gaan doen, dus heb ik in het voorjaar van 2022 de switch gemaakt!
Eind augustus 2022 heb ik de opleiding voltooid bij Ilona Visker en ben ik voor mijzelf gestart als Professional Organizer.

Vanuit mijzelf ben ik altijd al heel gestructureerd geweest en werkte ik graag met lijstjes zodat ik rust en overzicht had. Plannen doe ik graag, ik geniet van dingen uitzoeken, opruimen en opnieuw netjes te organiseren in een lade of kast. Naast dat hecht ik zelf ook veel waarde aan balans in het/mijn gezin, de combinatie man, kinderen, huishouden en werk. Ik heb ook periodes gekend dat ik door omstandigheden het overzicht even kwijt raakte, geen rust meer in mijn hoofd had en dat ik achter de feiten aanliep. Met mijn levenservaring weet ik als geen ander hoe het is om de controle even kwijt te zijn. Mijn doel en passie is om anderen hierbij te helpen.

Tegenwoordig wordt het alsmaar drukker en hectischer in de wereld en gezinnen. Vrouwen moeten erbij werken om mee te betalen aan de kosten van het huis e.d. , maar tegelijk moeten ze er ook voor hun gezin zijn en alles regelen in het huishouden (uiteraard zijn hierin ook uitzonderingen.) Dit zorgt ervoor dat je soms op je tenen loopt en je niet bent die je zou willen zijn. Je kunt niet stralen vanuit je huis én vanuit je hart. Rust in huis én hoofd is de basis!

Zelf ben ik christen en het is voor mij persoonlijk belangrijk dat ik ook tijd voor God maak, Hij hoort op nummer één. Ik liep er tegenaan dat het mij niet lukte om tijd vrij te maken voor Bijbel lezen en gebed. Het organizen en prioriteiten stellen heeft mij hier enorm bij geholpen. Tijd is kostbaar en zó belangrijk om dit nuttig te gebruiken. 

Mijn levenservaring, persoonlijke kwaliteiten en opleiding zet ik nu in om anderen te begeleiden naar meer ruimte, rust, structuur en overzicht. Zodat jij tijd creëert voor je naasten, je liefhebbenden, God of andere dingen die jij belangrijk vindt!
Bezig zijn met dingen die er 'echt' toe doen...

Wil jij dat ook? Dan help ik je graag!

Erika Stolk Professional Organizer