Webshop

Cadeaubon

Cadeaubon

€ 50,00

Cadeaubon

€ 50,00

Gun jij iemand meer rust en overzicht? Geef hem/haar dan deze cadeaubon! Zodat hij/zij voordeliger uit is om dat te bereiken met wat jij hem/haar gunt. 

Wil je zelf sparen voor een sessie of een pakket? Vraag dan aan je familie/vrienden voor je verjaardag of met de feestdagen een cadeaubon van mij.

 

Wordt verzonden in brievenbuspakje zodat het mooi blijft, je kunt er persoonlijk dan nog een kaartje bij doen en het brievenbuspakje gebruiken en inpakken met cadeaupapier.

Labels op maat

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Labels op maat naar keuze, vanaf

€ 4,20
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Labels op maat naar keuze, vanaf

€ 4,20

Wil jij je keuken tot de laatste puntjes toe georganiseerd hebben? Label dan je voorraad zodat je in één oogopslag ziet wat er in zit; je pakt het sneller en je gezinsleden pakken niet het verkeerde product bijvoorbeeld het zout i.p.v. de suiker!

Maar niet alleen je voorraad.. Maar ook je opbergmanden of dozen mooi gelabeld hebben? Dan ben je ook hier aan het juiste adres!
Je kunt zelf je grootte en lettertype (zie afbeelding) uitkiezen en de woorden die je geprint wilt hebben. Efficiënt printen dus!

De labels zijn vaatwasbestendig, maar het wordt aangeraden om ze met de hand te wassen om de levensduur te verlengen en de kwaliteit te behouden.

Deze labels verkoop ik op maat voor @Labelsandmore en is onderdeel van affiliatemarketing.

Er zijn twee kleuren beschikbaar; wit en zwart.
De Leveringstijd 1-2 weken.
Kies je lettertype -en grootte uit en geef bij je bestelling door welke woorden er gedrukt moeten worden. Dit kan bij opmerkingen in de laatste stap na de betaling. 


Het nabestaandendossier

Zijn jouw nabestaanden op de hoogte van jouw wensen als je er niet meer bent? Heb je wel eens nagedacht over wat er na je overlijden met de spullen moet gebeuren? Kun je de online accountgegevens van je kind of partner vinden als dit nodig blijkt? Weten jouw nabestaanden welke lidmaatschappen jij allemaal hebt? Al deze gegevens vermeld je gemakkelijk in je persoonlijke nabestaandendossier. Zo voorkom je dat je nabestaanden moeten gissen en zoeken naar antwoorden.

Dit nabestaandendossier is dus een hulpmiddel voor nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschap en andere (financiële) zaken na het overlijden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om gegevens vast te leggen over de laatste wilsbeschikking en over schenkingen bij leven of na het overlijden. 


klik hier of op de banner om het nabestaandendossier te bestellen


Bouwwerken van je kinderen laten staan?
En toch de vloer en/of tafel vrij hebben?
Dit is de oplossing:

Speelplank op wielen

Ideaal om de bouwwerken van je kinderen zo onder het bed te schuiven. De vloer is dan weer vrij in de slaapkamer en je kind is blij, want zijn/haar bouwwerk blijft staan en hoeft niet afgebroken te worden. WIN-WIN voor jullie allebei!

Dit wordt op verzoek gemaakt door mijn handige man, het is namelijk online niet te verkrijgen.
Zoals afgebeeld is de prijs vanaf € 80,- en alleen op afhalen (regio Genemuiden). Je kunt het natuurlijk maken van diverse materialen, waardoor de prijs variabel is en op aanvraag berekend wordt. 

Hou wel rekening met de hoogte van het bed of dit product haalbaar is. 


Tupperware

Mooi en overzichtelijk uw voorraad opgeborgen.

Tupperware voorraaddozen en -bakjes voor het opbergen van uw voedingsmiddelen. Diverse soorten en maten. 

Voor Corrie van Ommeren uit Genemuiden verkoop ik haar Tupperware online via mijn website. 

Indien u geïnteresseerd bent, doe mij dan een berichtje met uw wensen, waar u naar op zoek bent en dan help ik u verder.


So Clever opbergshop

Opbergen; rust, overzicht en vrijheid

Ik ben affiliatepartner voor SoClever opbergshop.
Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet via  één van de links of banners van SoClever op mijn website.
Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij.
Dank je wel alvast!