Retour -en Leveringsvoorwaarden

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt, na annulering, nogmaals 7 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je een bericht sturen naar: info@erikastolkprofessionalorganizer.nl . Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van de retourzending. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag, inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na retourontvangst  terugbetalen mits het product  in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Levertijd

Het kan zijn dat sommige producten niet of beperkt op voorraad zijn, bijvoorbeeld omdat deze handgemaakt worden. Zodra je bestelling door ons ontvangen is wordt je pakket binnen 1-3 werkdagen verzonden. Op handgemaakte producten zit een langere levertijd van 2-4 weken. Wij verzenden met DHL of PostNL. Hiervan ontvang je een verzendbevestiging. Het kan gebeuren dat de verzendbevestiging in je spam box terechtkomt. Dit kun je voorkomen door info@erikastolkprofessionalorganizer.nl  aan je adresboek toe te voegen.


Verzendkosten binnen Nederland

Bij een bestelling onder € 100,- zijn de verzendkosten € 7,50. Een bestelling boven € 100,- wordt, binnen Nederland, gratis verzonden.

Verzendkosten andere landen

Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden neem dan contact met ons op over de verzendkosten: info@erikastolkprofessionalorganizer.nl

Betalen

Wanneer je je bestelling wilt afrekenen, word je automatisch doorgestuurd naar de online betaalomgeving van Mollie. Mollie voldoet aan alle beveiligingseisen zodat jouw betaling goed en veilig verloopt. Je kunt je bestelling betalen met iDEAL. Alle prijzen op onze site zijn vrijgesteld van BTW.