Deel 1 | De reden

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 14:08

Met het kijkje 'achter de schermen' wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal.  Ik heb namelijk besloten dat ik een blog ga bijhouden over mijn keuzes, overdenkingen en wat er bij komt kijken om een eigen bedrijf op te starten als zzp'er. Maar ook over het mooie vak Professional Organizen. 

Dit is wel buiten mijn comfortzone, want ik ben van nature bescheiden en loop niet graag 'te koop' met van alles en nog wat hoe ik het beleef of ervaar. Maar ik voel mij gedreven om jullie mee te nemen in mijn verhaal en tegelijkertijd lekker alles van mij af te schrijven. Ik besef dat ik mij hiermee wel kwetsbaar opstel, wat het voor mij ook wel spannend maakt. Maar aan de andere kant wat heb ik te verliezen? 

In het stukje 'over mij' op mijn website Over mij/erikastolkprofessionalorganizer.nl kun je alvast de grote lijnen lezen over wie ik ben.

Maar hoe komt het dat ik de keus gemaakt heb om als Professional Organizer te starten?

Erika Stolk Professional Organizer geeft advies en begeleiding naar meer rust in je leven, ontspannen en effectief leven. Met vreugde en voldoening. Meer overzicht en structuur in je huis en je hoofd. Meer ruimte in je huis, ontspullen en opruimen. Priori

Laat ik eerst de situatie uitleggen hoe mijn zoektocht begon. 
Na een re-integratietraject 'werk-fit' vanuit de ziektewet zit ik nu in een re-integratie traject 'naar werk' vanuit de WW. Oorzaak hiervan is dat ik tijdens mijn zwangerschap ben gevallen en dat heeft zich geuit in bekkeninstabiliteit, met als gevolg een trauma in mijn lichaam. Daardoor staan mijn spieren continue onder spanning, oftewel in de verdedigingsmodus -(in mijn eigen woorden uitgelegd)

Nu 2 jaar verder kan ik zeggen dat ik met kleine stapjes vooruit ga.
Ik ben in behandeling bij 2 therapeuten (één voor de mechanische functie van mijn bekken en één voor mijn spieren).
Helaas kon ik mijn passie voor de horeca niet meer uitvoeren en kon ik hier ook geen passend werk vinden. 
Ik heb mijn vak 'vaarwel' gezegd: het vak wat ik van mijn 16e al doe en dat gaf wel wat hartzeer. 
Maar wie weet wat de toekomst brengt. Misschien spring ik later nog eens bij om te helpen bij een bruiloft e.d. als ik lichamelijk helemaal mag herstellen. Maar voor nu moet ik het laten voor wat het is. 

Nu weten jullie hoe mijn zoektocht naar iets anders is begonnen. 
Volgende maand meer...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.